Compara produse (0)

Videoproiector Laser NEC P502HL

P502HL, NEC

Videoproiector Laser NEC P502HL, FullHD, 5000 lumeni, 15000:1, lampa 20.000 de ore.

NEC P502HL este cel mai compact proiector din lume de 5000 de lumeni cu sursa de lumina laser. Noua tehnologie laser permit pana la 20.000 de ore de cu intretinere gratuita, oferind o siguranta mai mare si costuri mici de intretinere.


Compara

Videoproiector Laser NEC P502HL

Zoom-ul optic de 1.7x, lens shift-urile orizontale si verticale si corectia de keystone permit flexibilitate si o fixare rapida si usoara pe tablile existente. Starea de conectivitate excelenta, inclusiv optiunile wireless avansate, HDBaseT si 2xHDMI cu suport 3D asigura o investitie sigura pentru viitor.

  • Instalare profesionala si flexibila – caracteristicile versatile de proiectie pentru o simpla pozitionare a proiectorului, fac instalarea facila si fara costuri mari de instalare.
  • Partajarea imaginii wireless – datorita capacitatilor de network puternice care permit conectarea mai multor useri simultan, reflectarea unui device Android cu Miracast sau pur si simplu partajarea un anumit continut folosind un browser web.
  • Siguranta sporita si costuri mici de intretinere – datorita celor 5000 de lumeni si sursei de lumina laser permite operarea de pana la 20.000 de ore fara costuri de intretinere.
  • Conectivitate excelenta – datorita numeroaselor intrari analog sau digitale inclusiv HDBaseT, 2 x HDMI cu suport 3D.  
  • Mod pentru proiectare de portrete – pentru instalari creative in muzee sau aplicatii de semnalizare
  • Caracteristici speciale – auto-pornire ON/OFF; Control de browser HTTP; Mod pentru luminozitate constanta; functie pentru control de la distanta; Simulare DICOM; Functie de inchidere directa; Corectare geometrica cu ajutorul software-ului; Functia Help; Blocarea Tastaturii; Ajustarea sursei de lumina; Marirea imaginii; Control cu mouse-ul prin USB; Administrator NaViSet; OSD cu 27 de limbi; OFF-Timer; Logo pentru user optional; Sistem de securitate cu parola; Optiune de Plug&Play W-LAN; Pornire rapida; Selectarea sursei cu functie de beep; Display USB inclusiv Audio; Viewer USB; Functii de economisire a energiei unice; telecomanda virtuala pentru control direct de la OC; Corectare manuala a culorii. 

Printează pagina