Compara produse (0)
Nou
Software SMART LEARNING SUITE (SLS)

Software SMART LEARNING SUITE (SLS)

SLS, SMART

Pachetul reuneşte trei produse de top din gama SMART: SMART Notebook, SMART Lesson Activity Builder şi SMART Amp şi oferă elevilor şi profesorilor şansa de a învăţa, respectiv preda, într-un mediu colaborativ.


Compara

Software SMART LEARNING SUITE (SLS)

SMART Notebook - software-ul de creare lecţii pentru tabla interactivă 

SMART LAB - modul integrat cu Notebook pentru crearea de activităţi educaţionale în numai 5 minute 

SMART Response2 - modul pentru testarea şi evaluarea cunoştinţelor elevilor

SMART AMP - platformă educaţională in cloud

-       Posibilitate de instalare pe multiple platforme hardware: dispozitive mobile (tablete, telefoane mobile, laptop-uri), table interactive, display-uri cu touch, Chrome book-uri, BYOD etc. SLS este instrumentul ce permite interconectare a întregii clase .

-       Flexibilitate în predare: recomandat atât pentru instruirea în faţa clasei, cât şi pentru predare colaborativă, pe grupe sau învăţare centrată pe elev (individuală);

-       Preţ integrat per suita, nu pe aplicaţii individuale. Preţul pentru o singură licenţă profesor porneşte de la 124$/an, însă acesta se ajustează în funcţie de numărul de licenţe achiziţionat şi de perioada de timp pentru care se optează. Toate displayurile de la SMART se livrează cu subscripţie SLS de 1 an inclusă; după un an de la achiziţionare se poate achiziţiona mentenanţă software (opţional).

-       Pentru a obţine o cotaţie pentru o licenţă vă rugăm să ne furnizaţi la momentul transmiterii cererii de ofertă următoarele informaţii: pentru ce perioadă se doreşte achiziţionarea (subscripţie pentru 1,2 sau 3 ani), pentru câţi profesori se doreşte licenţa, câte produse hardware SMART are şcoala în dotare şi pe care le utilizează profesorii împreună cu computerul pe care se instalează licenţa (table interactive, display interactiv etc).


Printează pagina