PROMO EVOKO LISO

Evoko Liso Boardroom Evoko MintoEvoko Liso este un sistem modern de management al salilor de intalnire dezvoltat pe o platforma complet noua cu o interfata grafica si un design stilizat cu functii inteligente precum senzorul de proximitate care schimba informatia de pe display cand cineva se apropie.

Evoko Liso poate fi amplasat pe perete in exteriorul salii de intalniri si afiseaza informatii utile precum ora curenta, ora inceperii si terminarii unei sedinte.

Cu ajutorul calendarului digital este mai usor ca niciodata sa rezervati o sala direct de pe ecran. Evoko Listo va permite sa cautati salile libere din retea si sa le rezervati cu usurinta. Toate informatiile relevante sunt prezentate direct pe ecran.

 

  Claritate si transparenta - Fara rezervari duble si sedinte intrerupte.Evoko-Liso-Room-Manager-Solution-Office-Busy

  Calendar inteligent - Rezervati, incheiati sau prelungiti o intalnire direct de pe ecran.

  Analitic si eficient - va ofera o perspectiva completa asupra intalnirilor organizatiei dvs. pentru a optimiza resursele.

  Overview Screen - vedeti programul complet al intalnirilor cu ecranul Evoko Overview, fie pentru intreaga cladire sau doar pentru un singur etaj 


evoko liso - acum la un pret special!

In perioada 12 noiembrie - 15 decembrie 2018, sistemul de management al salilor de intalnire EVOKO Liso este la pretul special de 1280 998 Euro (fara TVA). Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

PROFITA ACUM!

 

 

 

Evoko Liso Free Boardroom Evoko Liso Meeting in 7 minutes Evoko Liso Find Another Room