Paxton introduce noua generatie de Net2 Entry

10 Septembrie 2015


Paxton, liderul de piaţă din Marea Britanie de echipamente de control acces IP, vă prezintă următoarea generație a sistemului de intrare Net2 Entry, pentru instalatori si integratori. Pe 1 septembrie Paxton a lansat două noi panouri precum și o actualizare a sistemului de intrare Net2 Entry pentru a oferi functionalităţi îmbunătățite pentru securitate și managementul clădirilor. Noile panouri Net2 Entry vor înlocui direct oferta curentă Paxton. Cele mai recente versiuni sunt dotate cu tehnologia MIFARE, o nouă interfață intuitivă pe panou și camera cu funcționalitate pan/tilt pentru cea mai buna soluție de securitate.

Diversificând sistemele de control acces, Paxton a lansat, în 2012, Net2 Entry, primul sistem de intrare, un mare succes in industrie. Proiectat ca cel mai simplu sistem de intrare disponibil, este alcătuit din trei componente care se auto-detectează la conectare: panoul extern, monitorul interior și controlerul de ușă, pentru o adevărată soluție plug and play. Simplitatea produselor şi uşurinţa de utilizare s-a dovedit a fi populară în rândurile instalatorilor de securitate, care au votat Net2 Entry pentru a câștiga Premiul PSi Premier pentru control acces în fiecare an, începând din 2013.

Noile panouri Net2 Entry vor fi disponibile în două variante, standard şi anti-vandal. Panoul standard subțire are o tastatură cu afişaj luminat din spate şi un contrast ridicat, în timp ce robusta varianta anti-vandal este fabricată din oțel inoxidabil rezistent la coroziune, clasa marin 316L, cu o certificare de rezistență la impact IK10 pentru a rezista chiar şi în cel mai dur mediu. Ambele variante sunt disponibile cu montare încastrată, montare aparentă și cu protecție de ploaie, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de medii de utilizare.

Sistemul actualizat include, de asemenea, o caracteristică de grupare versatilă, permițând administrarea inteligentă a clădirilor multi-chiriaș și a locaţiilor îngrădite, plus îmbunătățirea compatibilităţii SIP

Caracteristicile avansate ale sistemului de intrare Net2 Entry includ:

 • Doar 3 componente, simplu de conectat
 • Echipamentele se identifică singure, pentru o instalare uşoară
 • Extindere uşoară – sistemul se măreşte folosind echipamente standard de reţea
 • Net2 Entry are încorporat sistemul de control acces Net2
 • Cititor de proximitate multi-format, cu tehnologia Paxton şi MIFARE®
 • Compatibil SIP – răspunsul la uşa se poate face de pe telefon, tabletă sau PC
 • Caracteristica de grupare permite administrarea inteligentă a clădirilor cu mai mulţi chiriaşi
 • Cameră cu funcţie de panoramare ce permite captura de imagini laterale, pentru o gamă largă de locaţii
 • Interfaţă intuitivă cu utilizatorul pentru integrarea unei camere suplimentare compatibilă ONVIF
 • Integrarea cu sistemele antiefracţie, pentru un conform maxim
 • Mesagerie vocală şi video

Directorul de Vânzări şi Marketing al grupului Paxton, Gareth O’Hara, spune: “Noile panouri Net2 Entry reprezintă următoarea generație a sistemului nostru de intrare premiat. Prin colaborarea strânsă cu instalatorii noștri, pentru a înțelege cu adevărat cerințele pieței și prin punerea în aplicare a caracteristicilor care sunt în mod incontestabil utile pentru utilizatorii finali, noi credem că această nouă gamă de panouri duce sistemul Net2 Entry la nivelul următor.”