Nou in portofoliul ELTEK - gama profesionala de incinte acustice Community

9 Ianuarie 2017

Începând cu luna noiembrie 2016, ELTEK Distribution a început

CommunityPro_logo

colaborarea cu recunoscutul producător american de boxe Community Professional Loudspeakers, în dorința de a veni în întâmpinarea colaboratorilor săi cu produse ce corespund unor înalte standarde de fiabilitate și performanță, pentru a oferi valoare și competitivitate oricărui proiect pe care aceștia îl dezvoltă.

 

Community are o experiență de aproape 50 de ani, produsele sale originale americane, dezvoltate la sediul din Chester – Pennsylvania, modelând industria profesională de sunet încă din anul 1968 .

 

Inovațiile companiei în materie de difuzoare din fibră de sticlă și incinte au fost urmate de lansarea de transductori inovatori precum M4, primul driver de compresie de gama medie dedicat.

 

Community este recunoscută pentru difuzoarele de exterior de înaltă performanța precum cele din Seria R și continuă să inoveze prin dezvoltarea de produse precum ENTASYS, prima matrice cu trei coloane.


Mai multe detalii privind gama de produse dezvoltată de Community regăsiți pe site-ul producatorului care poate fi accesat aici.