Noi oportunitati de afaceri construite cu NET2

1 Februarie 2018

Un sistem de control acces Net2 poate oferi utilizatorilor finali mult mai mult decat o modalitate convenabila de a bloca si debloca usile. Utilizand gama completa de integrari oferita de solutia Paxton de control al accesului in retea, dvs. puteti oferi clientilor existenti un management energetic rentabil, administrarea inteligenta a cladirilor si a sistemelor lor, capabilitati integrate de gestionare video, alarme integrate de incendiu si efractie, toate aceste prin utilizarea sistemului Net2 pe care il au deja.

Cand acest lucru este combinat cu caracteristicile avansate ale software-ului Net2, inclusiv Trigeri si actiuni, permisiuni de acces variabil si blocare de securitate, puteti construi un sistem adaptat cu un grad de automatizare a cladirilor simplu, pentru a satisface cerintele clientului.

Care sunt beneficiile?

Acces securizat pentru vehicule

Integrarea unei camere de recunoastere automata a placutelor de inmatriculare (ANPR) in Paxton ANPRsistemul Net2 permite utilizarea numerelor de inmatriculare ale vehiculelor ca indicativ, oferind un acces convenabil prin barierele de parcare fara ca soferul sa paraseasca vehiculul.

Atunci cand un vehicul autorizat ajunge pe site, functia Declansari si actiuni din Net2 poate fi utilizata apoi pentru a activa luminile exterioare, oferind iluminare inteligenta pentru un spatiu bine iluminat si sigur.

Descoperiti integrarea ANPR disponibila cu Net2.


Faceti accesul mai usor

O interfata de citire Hands-free in combinatie cu brelocul activ pentru Hands-free oferaBreloc Hands-Free o raza larga de citire pentru a ajuta utilizatorii sa treaca de un punct de acces unde prezentarea fizica a unui card nu este posibila, de exemplu intr-un mediu spitalicesc steril sau pentru persoanele cu mobilitate limitata.

Setarile pentru usi si utilizatori in cadrul retelei Net2 pot fi adaptate la nevoi individuale, pentru a permite deschiderea usilor pe perioade mai lungi.

Aflati mai multe despre capacitatea Hands-free a Net2.Deveniti eficienti energetic si reduceti riscul

Functiile Declansari si Actiuni din Net2 si placile I/O pot controla incalzirea, ventilatia, Net2 - eficient energeticaerul conditionat si pot opri iluminarea atunci cand alarma antiefractie este armata si site-ul este neocupat, reducand costurile pentru clientii dvs.

Cititoarele de economisire a energiei Net2 pot fi utilizate pentru a restrictiona accesul la anumite utilaje industriale, reducand astfel riscul pentru cei aflati in productie.

Detalii despre cititorul de economisire a energiei Net2.
Asigurati accesul la ascensoare

Integrarea lifturilor si accesul personalizat acces ascensoare eltek paxtonfac mult mai usoara deplasarea libera a utilizatorilor intre diferitele zone si niveluri ale cladirii la care au accesul autorizat, reducand posibilitatea intrarii in zonele cu acces restrictionat.

Cititi instructiunile pentru stabilirea permisiunilor avansate de acces


Furnizati clientilor dvs. solutii durabile si scalabilesolutii durabile si scalabile

Net2 poate oferi site-uri centralizate de administrare si control cu pana la o mie de usi si 50.000 de utilizatori, iar majoritatea integrarilor disponibile cu Net2 pot fi usor adaptate intr-un sistem existent. Aceasta inseamna ca, pe masura ce cerintele clientilor se schimba si se dezvolta, sistemul lor de control al accesului si functionalitatea disponibila pot creste impreuna cu acestea.

 

 

Aflati mai multe despre modul in care Net2 poate oferi o varietate de solutii pentru a satisface o serie de cerinte, ajutand clientii dvs. sa inceapa conversatii de afaceri noi cu clienti potentiali si existenti.


  contacteaza-ne