Compara produse (0)
MD8562 Vivotek Camera video dome

MD8562 Vivotek Camera video dome

MD8562, Vivotek


IR Nu
Mediu utilizare Interior Exterior Antivandal
Senzor 1/2.7 CMOS
Day/Night Nu
Lentilă 2.8 mm
Iluminare minimă 0.2 Lux @ F2.0 ( Color )
Compresie H.264 MPEG4 MJPEG
Rezoluție 2 MP
Tensiune alimentare 24V AC 12V DC
Audio Da bidirectional
Analytics Da

Compara

MD8562 Vivotek Camera video dome

VIVOTEK MD8562 este o camera IP de tip dome, compacta, proiectata pentru aplicatii de tip supravegherea transportului in autobuze, trenuri si alte vehicule. Cu respectarea completa a standardului international EN50155 (ce acopera echipamentele electronice utilizate pe materialul rulant pentru aplicatii feroviare) si clasa de protectie IP67, camera rezista la socuri, vibratii, umiditate, praf, fluctuatii de temperatura in timp ce mentine o imagine video stabila si sigura in timpul deplasarii vehiculului. In plus, carcasa anti-vandal din metal asigura protectie impotriva actelor de vandalism. Ca atare, combinatia imagini de inalta rezolutie cu o carcasa de protectie metalica inzestreaza camera MD8562 cu fiabilitatea robusta necesara pentru a maximiza siguranta pasagerilor si a optimiza supravegherea mobila.

Folosind rezolutia de 1920x1080px, MD8562 poate livra imagini extrem de clare si detaliate, realizand cu usurinta identificarea persoanelor sau a obiectelor. Cu tehnologia WDR, utilizatorii pot identifica detalii in imaginile luate chiar si in conditii dificile de iluminare puternica si zone umbrite, cum ar fi cazul opririlor in statiile de calatori. Inregistrarile video ale activitatii pasagerilor sau ale accidentelor rutiere capturate cu aceasta camera pot fi folosite ca probe criminalistice.

Cu functia de detectie a sabotajului, MD8562 este cu adevarat o camera robusta si inteligenta, care anunta personalul de securitate despre orice pierdere a semnalului video, chiar daca este acoperita sau vopsita. Alimentarea cu o plaja larga de tensiuni (12-36Vcc) permite camerei sa fie alimentata si utilizata pe orice tip de autovehicul. In scopul de a usura stocarea si portabilitatea datelor, camera este prevazuta cu un slot pentru carduri MicroSD/SDHC, folosit pentru inregistrarea locala. Cu un spectru de caracteristici atat de larg, camera MD8562 de la Vivotek este cea mai buna alegere pentru supravegherea mobila.


Caracteristici principale

  • Senzor 2-Megapixel CMOS
  • 30 fps @ 1920x1080 Full HD
  • Lentila fixa cu unghi larg
  • Respecta standardul EN50155 pentru Supraveghere Mobila Profesionala
  • Compresie in timp real H.264, MPEG-4 si MJPEG (triplu codec)
  • WDR pentru vizibilitate in medii cu iluminare puternica si spatii intunecate
  • Carcasa de exterior cu protectie IP67 si IK-10
  • Alimentare 12-36Vcc
  • Slot de card MicroSD/SDHC/SDXC pentru inregistrare locala
  • Suport pentru analiza video interna (analytics)

Printează pagina