Compara produse (0)
MD8531H-F3 Vivotek Camera video dome (3.6mm)

MD8531H-F3 Vivotek Camera video dome (3.6mm)

MD8531H-F3, Vivotek


IR Nu
Mediu utilizare Interior Exterior Antivandal
Senzor 1/3 CMOS
Day/Night Nu
Lentilă 3.6 mm sau 4.2 mm
Iluminare minimă 0.4 Lux @ F1.8, 30 IRE ( Color )
Compresie H.264 MPEG4 MJPEG
Rezoluție 1.2 MP
Tensiune alimentare PoE
Audio Da bidirectional
Analytics Nu

Compara

MD8531H-F3 Vivotek Camera video dome (3.6mm)

VIVOTEK MD8562D este o camera IP de tip dome, compacta, proiectata pentru aplicatii de tip supravegherea transportului in autobuze, trenuri si alte vehicule. Cu respectarea completa a standardului international EN50155 (ce acopera echipamentele electronice utilizate pe materialul rulant pentru aplicatii feroviare) si clasa de protectie IP66, camera rezista la socuri, vibratii, umiditate, praf, fluctuatii de temperatura in timp ce mentine o imagine video stabila si sigura in timpul deplasarii vehiculului. In plus, carcasa anti-vandal din metal asigura protectie impotriva actelor de vandalism. Ca atare, combinatia imagini de inalta rezolutie cu o carcasa de protectie metalica inzestreaza camera MD8562D cu fiabilitatea robusta necesara pentru a maximiza siguranta pasagerilor si a optimiza supravegherea mobila.

Cu functia de detectie a sabotajului, MD8531H este cu adevarat o camera robusta si inteligenta, care anunta personalul de securitate despre orice pierdere a semnalului video, chiar daca este acoperita sau vopsita. Alimentarea PoE permite camerei sa fie alimentata si utilizata printr-un singur cablu de retea, oferind astfel usurinta in instalare. In scopul de a usura stocarea si portabilitatea datelor, camera este prevazuta cu un slot pentru carduri MicroSD/SDHC, folosit pentru inregistrarea locala. In aplicatiile de tip coridor, functia de rotatie a imaginii ofera o acoperire verticala mai mare.

Cu tehnologia WDR Pro, camera ofera o vizibilitate imbunatatita in conditii de lumina extreme. Combinata cu reducerea 3D a zgomotului video care permite o captura clara in situatii cu lumina slaba si reducerea zgomotului produs de senzor, utilizatorii pot observa un nivel ridicat al detaliilor, atat in conditii de iluminare puternica, cat si in conditii de iluminare foarte slaba.


Caracteristici principale

  • Senzor 1.2-Megapixel CMOS
  • 30 fps @ 1280x960
  • Respecta standardul EN50155 pentru Supraveghere Mobila Profesionala
  • WDR Pro pentru vizibilitate imbunatatita in medii cu iluminare puternica si spatii intunecate
  • Carcasa de exterior cu protectie IP66 si IK-10
  • Alimentare PoE
  • Slot de card MicroSD/SDHC/SDXC pentru inregistrare locala
  • Rotirea imaginii pentru aplicatiile de tip Coridor

Printează pagina