Compara produse (0)

IP816A-LPC (KIT) Vivotek Solutie captura numere inmatriculare

IP816A-LPC (KIT), Vivotek


Compara

IP816A-LPC (KIT) Vivotek Solutie captura numere inmatriculare

Kitul VIVOTEK IP816A-LPC reprezinta o solutie completa pentru aplicatiile LPR (recunoasterea placutelor de inmatriculare) folosind de la camera IP816A-HP calitatile de top si abilitatea de monitorizare a traficului. Prin includerea iluminatoarelor IR precum si a filtrului IR, kitul IP816A-LPC livreaza imagini clare ale numerelor de inmatriculare pentru o recunoastere sigura, in conditii de stralucire maxima sau de intuneric perfect.

Cu VIVOTEK Scene Mode, care ofera niveluri diferite de expunere pentru a evita supraexpunerea in anumite conditii de iluminare, kitul IP816A-LPC poate capta imagini clare de la placutele de inmatriculare a vehiculelor care se deplasează cu viteze de pana la 90 kilometri pe ora.

Caracteristici suplimentare cum ar fi EIS (Electronic Image Stabilization) si VIVOTEK Snapshot Focus asigura faptul ca acest kit poate fi usor instalat si reglat astfel incat sa asigure solutia LPR perfecta. Mai mult, cu suport pentru imagini de inalta rezolutie ce acopera un camp larg de pana la doua benzi de circulatie, kitul IP816A-LPC este si cea mai economica solutie in solutiile LPR.

Intre timp, kitul IP816A-LPC este testat si cu programul Overseer LPR, dezvoltat de VIT Company, unul din cei mai renumiti producatori de programe de recunoastere a numerelor de inmatriculare. Aceasta cooperare mareste puterea de captura a kitului IP816A-LPC pentru orice aplicate de LPR.

Rezolutia de 2 MP a kitului asigura nu doar o rezolutie suficienta pentru captura numerelor de inmatriculare, dar si pentru o vedere de ansamblu a vehiculelor in miscare, cu detalii clare precum culoarea, marca si alte informatii necesare supravegherii generale a traficului. Asadar, cu doar un singur kit VIVOTEK IP816A-LPC, utilizatorii vor primi mult mai multe informatii dintr-o singura locatie.

Capturarea imaginilor pe timp de noapte este o provocare pentru orice aplicatie de supraveghere video, dar pentru aplicatiile de recunoastere a numerelor de inmatriculare provocarea este si mai mare, datorita zgomotului video si a efectului de orbire cauzat de farurile masinilor. Kitul IP816A-LPC este echipat cu 2 iluminatoare IR cu LED, de 24W fiecare si un filtru IR special, care ajuta la filtrarea luminii reflectate si permite captura de informatii detaliate despre placutele de inmatriculare. Mai mult, pragul de IR este astfel reglat astfel incat sa activeze automat iluminarea IR, pentru a asigura performanta zi si noapte.

Calitatea mare a imaginilor date de kitul IP816A-LPC asigura un camp larg, care acopera doua benzi de circulatie cu doar o singura camera, indiferent daca se doreste supravegherea unei strazi sau a unei parcari. Cu un singur kit IP816A-LPC ce acopera 2 benzi, costurile totale de monitorizare a traficului vor fi reduse.

Caracteristici principale

  • Vedere generala si recunoasterea numerelor de inmatriculare cu singura camera
  • Proiectare dedicata scopului de a furniza performanta stabila si sigura zi si noapte, 24/7, in monitorizarea traficului
  • Proiectare specifica a expunerii pentru a evita supraexpunerea si orbirea
  • Filtrul pentru faruri pentru imagini clare pe timp de noapte
  • Acoperire larga, pentru doua benzi de circulatie
  • Carcasa antivandal de exterior, certificata IK10 si IP66
  • Caracteristici suplimentare care aduc valoare kitului: VIVTOTEK Snapshot Focus, RBF si EIS pentru a asigura compatibilitatea cu aplicatiile de monitorizare a traficului

Printează pagina