Gama de produse Yamaha Pro Audio in portofoliul ELTEK

15 Mai 2017

ELTEK Distribution isi completeaza portofoliul de produse cu un nou brand de renume in Yamaha Pro Audio Logoindustria echipamentelor audio profesionale, devenind distribuitor autorizat Yamaha Pro Audio.

Yamaha este un nume cunoscut pe plan international ca sinonim pentru instrumente muzicale si produse audio profesionale de cea mai inalta calitate. Timp de multi ani, Yamaha este cea mai faimoasa marca pentru instrumente muzicale si produse audio profesionale de top. Cu o experienta de 30 ani produsele Yamaha Pro Audio sunt proiectate si fabricate la un inalt nivel de calitate.

30 de ani mixere

Reputatia excelenta a produselor Yamaha Pro Audio in randul publicului, care percepe acest brand ca o marca distinctiva si de inalta calitate, se bazeaza pe proprietatile remarcabile si inovatoare ale produselor Yamaha, tehnologia de varf si modul in care acestea sunt distribuite clientilor.

Produsele Yamaha Pro Audio sunt folosite de profesionistii in domeniu pentru aplicatii precum scene de spectacol live, instalari permanente, transmisii broadcast, post-productie sau aplicatii mobile pentru muzicieni.

Eltek distribuie in Romania o gama complexa de produse de la celebrul producator japonez incluzand mixere analogice si digitale, amplificatoare audio, incinte acustice, monitoare audio de studio, matrici si procesoare audio.

ELTEK Distribution este “Distribuitor Autorizat” Yamaha Pro Audio si in concordanta cu reputatia brandului are in echipa sa specialisti calificati si competenti care pot oferi consultanta personalizata clientilor sai, tinand cont de necesitatile acestora fie ca este vorba de teme precum inginerie, controlul proiectelor sau demonstratii de produse.

Mai multe detalii privind gama de produse Yamaha Pro Audio regăsiți pe site-ul producatorului care poate fi accesat aici.

CL Series