Evoko Minto - noul sistem de teleconferinta

16 Decembrie 2015

Evoko Minto -  noul sistem de teleconferinta

Evoko Minto, noul sistem de teleconferinta, creste productivitatea si eficienta organizatiei dumneavoastra si aduce imbunatatiri majore in rapiditatea luarii deciziilor in cadrul unei intalniri.

Oferind posibilitatea conectarii, prin Bluetooth sau cablu, cu telefonul mobil, laptopul sau tableta utilizatorilor, Evoko Minto, permite capturarea si transmiterea sunetului cu acuratete de la o distanta de pana la 10 metrii si cu o participare de pana la 20 de persoane.

Eliminand zgomotul de fundal, noul sistem de teleconferinta, permite transmiterea mesajelor cu acuratete, chiar si atunci cand vorbitorul se afla in miscare. Sistemul permite utilizatorilor sa verifice statusul aparatului prin intermediul celor trei culori afisate: albastru in momentul in care este conectat cu un device prin Bluetooth, verde cand un apel este efectuat si rosu cand sistemul este pe silent.

Evoko Minto permite prin intermediul unei simple miscari deasupra sistemului comutarea acestui pe silent. Cu o baterie care permite utilizarea timp de 8 ore, Evoko Minto poate fi folosit in orice sala din sediul dumneavoastra si poate fi depozitat si incarcat pe suportul de perete. De asemenea, sistemul oferta utilizatorilor instructiuni vocale utile punerii in functiunii si utilizarii acestuia in cadrul teleconferintelor.  

Pentru mai multe informatii despre Evoko Minto click aici.