Vivotek

Vivotek, partener ELTEK Distribution, a crescut cu rapiditate pe piaţa sistemelor de supraveghere video IP, numărându-se în prezent printre cei mai importanţi producători din domeniu. Targetul companiei este de a deveni un furnizor de soluții complete pentru industria de supraveghere IP. Pe lângă consolidarea poziției de lider în Taiwan, Vivotek face eforturi pentru consolidarea prezenței sale internaționale, astfel încât să ofere soluții de supraveghere IP de ultimă generație, fiabile și practice pentru piața globală, protejând în același timp mediul înconjurător prin numeroase inițiative ecologice.

Vivotek oferă o gamă completă de produse, de la camere de rețea, servere video, receivere, NVR-uri, până la software de management.

Valoarea adăugată dar și oportunitățile oferite de supravegherea video IP au un trend ascendent datorită avantajelor majore pe care le oferă:

  • Zonele supravegheate pot fi urmărite în timp real, de către mai mulţi utilizatori simultan, indiferent de locaţia acestora
  • Formatul digital oferă o rezoluţie mai mare faţă de cel analog, atât HD cât şi full HD
  • Camerele pot avea şi funcţii inteligente pentru detectarea, identificarea şi urmărirea obiectelor, reducând astfel numărul de alarme false
  • Instalarea şi mentenanţa sistemelor video IP este mai eficientă şi mai puţin costisitoare faţă de sistemele analogice
  • Se pot conecta cu sistemele 3G, putând fi astfel urmărite şi de pe telefoanele mobile

Vă prezentăm în continuare gama de produse Vivotek, disponibile prin ELTEK Distribution:

Camere IP de supraveghere

Vivotek vă oferă toate echipamentele necesare pentru a crea și menține un sistem eficient și fiabil de supraveghere IP. Utilizând camerele de supraveghere de la Vivotek, se poate construi un sistem de supraveghere IP complet scalabil, de înaltă performanță, cu fir sau wireless care poate monitoriza și proteja orice obiectiv. Cu un astfel de sistem de supraveghere în rețea, puteți monitoriza local sau de la distanță și puteți asigura securitatea și siguranța persoanelor și a bunurilor oriunde, oricând.

Tehnologia avansată vă permite să vizualizați cu ușurință, să controlați și să gestionați toate camerele de rețea folosind orice browser web standard sau software-ul de management oferit de Vivotek, de la orice computer conectat la rețea.

 
 

Servere video

Serverele video de la Vivotek oferă o tranziție ușoară de la CCTV la sistemele de supraveghere IP. Adăugarea unui astfel de server la un sistem analog, oferă posibilitatea activării unor funcții cum ar fi: detectarea mișcării, realizarea de instantanee pre/post alarmă, conexiune DI/DO și multe altele. În timp ce sistemele analogice necesită instalarea de cabluri coaxiale scumpe înainte ca sistemul să înceapă să funcționeze, serverele video de la Vivotek permit accesul prin cabluri Ethernet sau wireless, oferind flexibilitate și posibilitatea de extindere în funcție de nevoile dumneavoastră. 

NVR-uri

Un NVR funcționează independent de un PC sau alte sisteme de operare, are scopul de a stoca fluxuri video digitale de la camerele de rețea și permite înregistrarea pe o perioadă îndelungată. Un NVR diferă de un DVR tradițional prin conectivitatea sa la rețea, ce permite transmiterea de date digitale la alte dispozitive conectate în rețea prin internet.

 
  Software de management

Vivotek oferă software de management, cu posibilitate de înregistrare și flexibilitate mare pentru diverse aplicații de supraveghere IP. Cu structura client-server, utilizatorii pot efectua operațiuni de management de la distanță și beneficiază de un sistem robust de supraveghere IP.

   

Pentru mai multe informații referitor la soluțiile de supraveghere IP oferite de Vivotek vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail info@eltek.ro sau prin intermediul formularului online.