Despre noi


Domenii de activitate

ELTEK Distribution este una dintre cele mai importante companii de distribuție din România, oferind o gamă largă de echipamente profesionale, de la cei mai importanți producători din lume. Fondată în 2007, compania s-a remarcat prin profesionalismul, atenţia și suportul acordate colaboratorilor săi. 

ELTEK Distribution a dezvoltat parteneriate durabile cu  furnizori de renume mondial pentru a oferi clienţilor săi echipamente de top din domeniile: 

  • Securitate
  • Audio 
  • Vizual
  • IT&C

Misiune

Misiunea ELTEK Distribution este de a deveni partenerul de încredere al integratorilor de echipamente de securitate, audio-video si IT, prin oferirea celor mai competitive produse şi a celor mai avantajoase condiţii comerciale.

Targetul companiei este acela de a extinde şi completa gama de produse distribuite şi de a identifica noi segmente de piaţă, de a atrage noi relaţii de parteneriat şi de a consolida relaţiile de parteneriat existente.

Urmărim creşterea gamei de produse comercializate şi a numărului de revânzători prin largirea canalului de distribuţie.

Atuuri

Pentru a putea oferi partenerilor noştri o gamă cât mai variată de echipamente, dar şi încrederea necesară unei colaborări reciproc avantajoase, ELTEK mizează pe următoarele atuuri:

CENTRU MODERN DE DEPOZITARE SITUAT ÎN BUCUREȘTI
CENTRU SPECIALIZAT DE INSTRUIRE - ETC (ELTEK TRAINING CENTER) PENTRU PARTENERI
SERVICE AUTORIZAT DE UN NUMĂR MARE DE PRODUCĂTORI - ESC (ELTEK SERVICE CENTER)

Retea distributie

ELTEK Distribution își orientează activitatea către mai mult de 3.500 de companii, de la cele mari cu care dezvoltă proiecte complexe, până la companii mici și mijlocii care cunosc foarte bine piețele de nișă. Dintre acestea, aproximativ 47% sunt companii din domeniul securității și siguranței, urmate de companii de IT&C, integratori de sisteme și companii din domeniul audio-video.

Acoperire

ELTEK Distribution are sediul central si showroom-ul în Voluntari - Ilfov şi parteneri autorizaţi în toată ţara, Republica Moldova și Bulgaria.  Prin intermediul reţelei de acoperire reuşim să răspundem cu promptitudine la solicitările clienţilor şi să venim în întâmpinarea acestora.

Parteneriatele de lungă durată cu distribuitorii locali autorizaţi reprezintă un beneficiu real adus clientului final. Suntem deschişi în realizarea de noi parteneriate şi de largirea ariei de acoperire, aşadar nu ezitaţi să ne contactaţi pentru o posibilă colaborare.

Echipa

Alături de ELTEK Distribution veţi beneficia de un parteneriat solid, bazat pe încredere, respect, şi pe profesionalismul unei echipe de specialişti cu o vastă experienţă în diverse domenii: vânzări, logistică, service, marketing și suport tehnic.

Perfecţionarea continuă şi profesionalismul sunt atribute care ne caracterizează şi care au ajutat la stabilirea unor parteneriate de durată atât cu cei mai importanţi furnizori din domeniile: securitate, audi, vizual şi IT, cât şi cu clienţii de pe tot teritoriul României şi nu numai.

Valori

  • Profesionalismul şi competenţa personalului
  • Orientare către client şi nevoile acestuia
  • Dezvoltare permanentă şi îmbunătăţirea reţelei de distribuţie
  • Parteneriate solide cu importanţi furnizori 
  • Inovaţie, deschidere către noutăţi şi perfecţionare continuă 

 

Andi Segal
CEO
Vezi detalii
Janina Popescu
Security Sales Manager
Vezi detalii
Alina Dumitru
AV Sales Manager
Vezi detalii