COMMEND - Nou partener ELTEK Distribution pentru sisteme de securitate si comunicare

6 Aprilie 2017

Commend Österreich, cunoscutul producator austriac de sisteme de securitate si de comunicare, Logo_Commend ce asigura cele mai stricte cerinte de calitate, este incepand cu luna aprilie noul partener ELTEK Distribution.

Commend isi desfasoara activitatea din cele doua sedii din Vienna si Salzburg, in peste 59 de tari, avand 23 de filiale si parteneri cu peste 450 de angajati in intreaga lume.

Vorbirea, ascultarea, vizualizarea, controlul si mesageria: tendintele pietei in materie de securitate si comunicare, necesita solutii complete, dar compacte de sistem care acopera intregul spectru de tehnologii de comunicare de ultima generatie.

De la infiintarea sa in 1971, Commend a crescut dintr-o afacere mica de familie intr-un mare producator recunoscut la nivel global pentru furnizare de sisteme integrate de interfonie. Astazi, solutiile unice Commend sunt instalate pentru protectia persoanelor, cladirilor si a bunurilor in intreaga lume.

Integrarea solutiilor Commend Intercom a avut un succes foarte mare in multe sectoare ale industriei. Statii de interfon, module si servere pentru integrarea de sunet, imagine si date pot fi gasite in camere de control din intreaga lume pentru securitate sporita. De exemplu, puncte de ajutor si urgenta pentru solutii de transport, controlul barierelor in parcari si controlul ascensoarelor in cladiri.

Commend

Solutiile Commend pot fi gasite in cladiri emblematice, precum Shard (Anglia), Mercury Tower (Rusia), de-a lungul retelei de metrou din Londra (Anglia), in universitati si scoli, in instalatii de productie, rafinarii, aeroporturi, spitale, parcari, tuneluri si multe altele.

Toate aceste sectoare industriale necesita fiabilitate absoluta intr-o varietate de situatii. Calitatea exceptionala, designul de ultima generatie, fiabilitatea, angajamentul pentru longevitate si pentru dezvoltarea produselor, garanteaza faptul ca o solutie Commend Intercom este o investitie pe viata in comunicare.

Mai multe detalii privind gama de produse dezvoltată de Commend regăsiți pe site-ul producatorului care poate fi accesat aici.