Compara produse (0)

BioLite Net Suprema

BioLite Net, Suprema


Aplicatie Control Acces Pontaj
Tip Autentificare Card PIN Amprenta
Tip Card 125 kHz sau 13.45MHz
TCP/IP Da
RS485 Da
Wiegand Intrare sau Iesire
Intrari/Iesiri 2 Intrari
Releu incorporat 1
Display LCD LCD
Indicator LED LED Multicolor
Temperatura Functionare -20 ~ +50°C
Tensiune Alimentare 12V DC
Protectie IP65
Wireless Nu

Compara

BioLite Net Suprema

BioLite Net este un terminal compact IP pe baza de amprenta proiectat in format ingust. Carcasa IP65 al BioLite Net pentru protectia impotriva prafului si a apei il face potrivit atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior, iar interfata sa simpla de utilizare permite accesul rapid si usor la dispozitiv. Este ideal pentru aplicatii care necesita interactiune de baza a utilizatorilor intr-o varietate de medii de instalare.

 

Algoritmul de amprentare Suprema renumit in lume

BioLite Net foloseste algoritmul renumit de amprentare Suprema, care a fost recunoscut de mai multe ori atat de FVC*, cat si de NIST MINEX* ca cel mai bun algoritm din lume. Echipamentul ofera viteza de potrivire si raspunsuri rapide, avand in acelasi timp o rata de eroare exceptional de mica.

Puternicul procesor al dispozitivului este capabil sa manipuleze cantitatile mari de date necesare pentru o verificare rapida si precisa, asigurand in acelasi timp functionarea neintrerupta a echipamentului.

 

Nota*:

FVC: Concurs international axat pe evaluarea programelor de verificare a amprentelor

NIST MINEX: Minutiae Exchange Interoperability Exchange (MINEX) III este un test continuu al sabloanelor de amprente INCITS 378, asa cum este stabilit in Anexa A a NIST SP 800-76-2. Testul este folosit pentru a stabili conformitatea generatorilor de sabloane si a matricilor de sabloane pentru programul de verificare a identitatii personale al Guvernului S.U.A.

 

Cel mai bun produs, premiul international Detektor

BioLite Net este unul dintre cele mai mici terminale biometrice IP din lume, cu functii de control al accesului si pontaj. Datorita listei sale lungi de caracteristici si functii, BioLite Net a primit in 2009 premiul international Detektor pentru cel mai bun produs de control acces si a fost finalist la premiile IFSEC 2009.

 

IP65, rezistenta la praf si apa

BioLite Net imbina tehnologia biometrica Suprema intr-o carcasa simpla si subtire. Protectia IP65 asigura faptul ca dispozitivul este extrem de durabil si de incredere in aplicatii de interior sau exterior. Tehnologia biometrica sofisticata, caracteristicile avansate si interfata prietenoasa fac din din BioLite Net o valoare exceptionala pentru orice buget.

 

Interfete versatile

BioLite Net gazduieste o serie de interfete diferite pentru o mai mare flexibilitate si optiuni multiple la instalare. Este disponibil nu numai cu o interfata TCP/IP, dar si cu interfete traditionale (RS-485, Wiegand), 2 intrari si o iesire pe releu pentru controlul perifericelor. Porturile de intrare/iesire pot fi extinse si prin utilizarea modulului Secure I/O.


Printează paginaProduse recomandate

Secure I/O Suprema
Vezi detalii